BIP: “Advanced Data Analytics”; Varna University of Management

27. května
31. května
2024

Naši studenti úspěšně dorazili do Varny v neděli 26. května 2024, aby se zúčastnili krátkodobého intenzivního programu (BIP) s názvem “Pokročilá analýza dat”, který pořádá Varna University of Management. Tento program je určen pro studenty, kteří se chtějí ponořit do složitostí analýzy rozsáhlých dat (big data) a business intelligence/datových skladů. Studenti budou školeni v oblastech jako jsou interpretace dat, statistická analýza, aplikace analytiky a datové vědy v obchodních funkcích a řízení lidských zdrojů a dále budou informováni o důsledcích použití dat v různých kontextech.

Celý BIP probíhá od pondělí 27. do pátku 31. května 2024 v přímořském letovisku Albena a výuka, kterou vedou místní odborníci, je obvykle naplánována od 9:30 do 15:30. V pátek budou účastníci ze sedmi univerzit ze čtyř různých zemí (Slovinsko, Polsko, Česká republika, Rumunsko) pozváni na kulturní výlet do starobylého města Nessebar, které je zapsáno na seznamu UNESCO.

Čtyři studenti z Vysoké školy ekonomické v Praze byli vybráni z aktuálních a bývalých účastníků kurzu Mezinárodní obchodní operace na základě interního výběru. Katedra mezinárodního podnikání děkuje Varnské univerzitě managementu za tuto příležitost a přeje všem účastníkům mnoho nových poznatků a příjemné vzpomínky.

BIP: “Advanced Data Analytics”; Varna University of Management