Přednáška na téma přijímacího řízení a nástupu do zaměstnání

13. 4. 2022 a 28. 4. 2022 zorganizovala Katedra mezinárodního podnikání přednášky týmu expertů z Penny Market s.r.o. na téma přijímacího řízení a nástupu do zaměstnání.

V rámci přednášek vystoupily Olga Falbr, regionální HR manažerka, která má na starosti podporu pro prodejny a oblastní vedoucí v daném regionu, dále Lucie Nováková a Kateřina Kotrcová, specialistky náboru, které mají na starosti nábory jak na centrále, tak inzerce na prodejnách, podporu regionálních HR partnerů a HR marketing a Tereza Šulcová, která má na starosti zajišťování výběrových řízení v rámci spolupráce s agenturami a firmami a podporu vedoucího HR oddělení.

Přednáška proběhla ve velmi interaktivním duchu. Zmíněny byly hlavní faktory úspěšného náboru zaměstnanců. Studenti ocenili především sdílení „best practices“ a možnost získat vlastní neocenitelnou zkušenost.

Jednalo se o přednášky v předmětu 2MO303 Mezinárodní obchodní jednání a protokol, který je nabízen jako volitelný všem studentům českých bakalářských programů na VŠE v Praze a v předmětu 2IBQ02 Základy Managementu – Anglicky.

Přednáška na téma přijímacího řízení a nástupu do zaměstnání