Studenti vedlejší specializace Komerční komunikace zvítězili v soutěži OMD Creative Challenge 2023

Katedra mezinárodního podnikání s potěšení sdílí informaci, že tým studentů s názvem „Pochod Praha Košice“ ve složení Aneta Borgoňová, Gabriela Šťastná a Kristián Tomčo přinesl opět po roce na Vysokou školu ekonomickou v Praze vítězství ve finále soutěže OMD Creative Challenge 2023, kterou organizuje mediální agentura OMD.

Na základě zadání od společnosti Wolt studenti zpracovali návrh na novou marketingovou strategii pro službu Slevotoč – To nejlepší, levnější. Jedná se o akci ve Wolt aplikaci, ve které zákazník najde ty nejoblíbenější restaurace a obchody na Woltu s velmi vysokou slevou na ta nejprodávanější jídla/produkty. Takto vysokou slevu tyto podniky normálně nikdy neposkytují. Cílem kampaně je zvýšit počet objednávek z aplikace Wolt o 3 500. Vítězný tým přišel s nápadem superhrdiny Woltíka zachraňujícího busy podnikatele/lky, matky a studenty, kteří nestíhají a mají hlad. Mottem jejich projektu bylo: „Nestíháš se otáčet? Zatoč si se Slevotočem.“

Soutěž proběhla ve dvou kolech s tím, že do finále, které se uskutečnilo v mediální agentuře OMD dne 31.5., se probojovaly čtyři týmy z vedlejší specializace Komerční komunikace. V minulém ročníku uvedené soutěže titul putoval na FSV UK.

Více informací o tom, jak soutěž vnímali samotní výherci, najdete na webu FMV ZDE.

Více informací ohledně soutěže naleznete ZDE.

Vedlejší specializace Komerční komunikace (2KK) je zajišťována Katedrou mezinárodního podnikání a jejím garantem je doc. Ing. Přemysl Průša, Ph.D. Specializace je určena studentům, kteří chtějí získat informace o tom, jak komunikovat se spotřebiteli ve světě masových komunikací a nových informačních technologií. Absolventi získají pokročilé znalosti o moderních komerčních komunikacích, které jim umožňují rychlé a bezproblémové zapojení do praxe. Za organizaci spolupráce s předními odborníky z nadnárodních komunikačních agentur, výzkumných organizací, průmyslových a obchodních podniků a médií, kteří se jako experti z praxe účastní přednášek v rámci jednotlivých kurzů patří dík i Ing. Milanu Postlerovi, Ph.D.

Studenti vedlejší specializace Komerční komunikace zvítězili v soutěži OMD Creative Challenge 2023