Pozvánka k účasti na 2. BIP VŠE

Od 4. března do 8. března 2024 uspořádá Katedra mezinárodního podnikání Fakulty mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze svůj první blended intensive program (BIP). Bude to teprve druhý BIP, který univerzita kdy zorganizovala.

V rámci aktuálního programu přijedou v doprovodu svých profesorů studenti ze tří zahraničních univerzit do Prahy, aby studovali 4kreditový kurz „Současné problémy ve vybraných obchodních operacích“ (2IB355). Jedná se o rozšíření tradičního předmětu VŠE s názvem „Mezinárodní obchodní operace“. V kurzu BIP budou podrobněji prozkoumána tři vybraná témata: mezinárodní přeprava, celní odbavení a finanční výkaznictví mezinárodních obchodních operací. Součástí kurzu bude i virtuální část, kterou bude 19. a 26. února 2024 představovat 10 hodin přednášek.

Nabízený kurz bude bohatý na nové informace, protože jej budou vyučovat především odborníci z praxe. Součástí BIP bude také exkurze do intermodálního terminálu společnosti Metrans a několik společenských aktivit. Účast v BIPu je zdarma a do konce ledna 2024 se do něj může zaregistrovat až pět studentů FMV.

Zúčastněné partnerské univerzity jsou:
Miguel Hernández University of Elche (Španělsko)
The University of Applied Sciences in Nysa (Polsko)
Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș (Rumunsko)

Pozvánka k účasti na 2. BIP VŠE