Chtěli byste se zapojit do vědecké činnosti? Nyní máte možnost!

Katedra mezinárodního podnikání s potěšením oznamuje, že se rozhodla rozšířit svůj tým o studentku/studenta, která/ý by se rád zapojil do vědecké činnosti:

Zkusili byste rádi vědeckou činnost? Nyní máte možnost. Už od 1. ročníku bakalářského studia se můžete pod vedením Ing. Víta Hinčici, Ph.D. z Katedry mezinárodního podnikání aktivně podílet na vytváření článků spjatých s oborem Mezinárodní obchod.

Co považujeme za důležité? Především je potřeba dobrá znalost angličtiny, trpělivost a zájem komunikovat. Plusem je i vlastní iniciativa.

Výhodami nabízené aktivity je vynikající příprava na psaní bakalářské nebo diplomové práce, možnost komunikace se zajímavými lidmi z různých částí světa nebo možná účast na mezinárodní konferenci. Jak lze přispět? Můžete například využívat své sociální nebo korporátní kontakty, sbírat data nebo přímo tvořit některé části textu. Katedra mezinárodního podnikání Vás na oplátku zařadí do statusu tzv. pomocné vědecké síly, který je honorován. Takto už katedra za posledních pět let podpořila zhruba deset studentů. Ti si pak kromě diplomu odnesli i spoluautorství na vědeckých textech publikovaných v kvalitních akademických časopisech.

V případě zájmu piště, prosím, přímo na vit.hincica@vse.cz.

Chtěli byste se zapojit do vědecké činnosti? Nyní máte možnost!