Proces výběru zaměstnanců v PwC

Katedra mezinárodního podnikání s radostí sdílí informaci, že workshop zaměřený na proces výběru zaměstnanců v PwC se uskutečnil během Inovačního týdne SS2024.

Studenti byli seznámeni s procesem výběru zaměstnanců v PwC, včetně hlavních kroků náborového procesu, užitečných tipů a triků a simulace situací, které je připravily na budoucí přihlášky do společnosti.

Děkujeme partnerům z oddělení Talent Acquisition v PwC, Ornelle Indrové a Zuzaně Špádové, za jejich nadšení, kreativitu a originalitu tohoto workshopu.

Velké poděkování patří také Yadire Ixchel M., Tomáši Sadílkovi a Tomáši Dušenkovi za jejich podporu během procesu organizace události.

Yadira Ixchel Martínez Pantoja, Ph.D. působí od roku 2022 na Vysoké škole ekonomické v Praze. Je držitelkou titulu Ph.D. v mezinárodních vztazích z University of Auckland, kde získala doktorské stipendium University of Auckland. Má rozsáhlé zkušenosti s výukou kurzů na téma mezinárodního obchodu na předních univerzitách Nového Zélandu a Mexika. Pracovala jako lektorka na Auckland University of Technology a jako konzultantka, kdy řídila projekty a připravovala strategické reporty pro vládní agentury, univerzity a organizace na Novém Zélandu. Dříve pracovala jako analytička pro nadnárodní korporace jako Coca-Cola a Kraft Foods v Mexiku. Výzkumně se zaměřuje na veřejnou diplomacii a strategickou komunikaci, interakce mezi nadnárodními korporacemi, nevládními organizacemi a vládami a státními a nestátními aktéry se zvláštním zájmem o obchodní diplomacii, společenskou odpovědnost firem a národní branding.

Ing. Mgr. Tomáš Sadílek, Ph.D., působí od roku 2015 na Vysoké škole ekonomické v Praze, přičemž od roku 2018 na plný pracovní úvazek. Před nástupem na univerzitu působil jako obchodní referent a Sales Engineer ve společnostech ŽDB Drátovna a Mitsubishi Electric Europe. Zaměřuje se na problematiku chování spotřebitele, retailingu a sociálního a udržitelného podnikání, které se věnuje ve výzkumu i ve výuce v českých a anglických programech. Působil a působí jako hostující profesor na partnerských universitách v zahraničí (USA, Čína, Francie, Itálie, Izrael, Rakousko, Německo, Španělsko, Švédsko). Vede kvalifikační práce zaměřené na problematiku chování spotřebitele v různých aplikacích a na problematiku sociálního a udržitelného podnikání.

Proces výběru zaměstnanců v PwC