Unlocking Global Mobility: What You Need to Know Before Your Journey

Globální mobilita je sektorem HR, který stále roste díky vzrůstajícímu trendu mezinárodní práce. Ať už se vydáváte na dobrodružství jako digitální nomád, dočasně poskytujete služby jménem své firmy nebo se chystáte stát dlouhodobým delegátem, existují klíčové kroky, které musíte podniknout, abyste se stali úspěšným expatriotem.

Katedra mezinárodního podnikání s radostí sdílí informaci, že workshop právě na téma aspektů, které je třeba zvážit, než se rozhodnete vycestovat do zahraničí uskutečnila v rámci Inovačního týdne LS2024 Ing. Mgr. Danieala Zachová, naše doktorandka. Pamatujte, že úspěšná globální mobilita neznamená pouze fyzické přesídlení – je to také o přijímání nových příležitostí, učení se z různých perspektiv a obohacování vašeho osobního i profesního růstu.

Díky patří i kolegyni doc. Ing. Zuzaně Křečkové Kroupové, M.A., Ph.D. za celkovou pomoc s organizací.

Doc. Ing. Zuzana Křečková Kroupová, M.A., Ph.D., je docentkou na VŠE a hostující profesorkou na University of Northern Colorado, USA. V roce 2015 byla hostující profesorkou na Universidade de Brasilia v Brazílii jako stipendistka Erasmus Mundus Scholar. Působí také jako akademická ředitelka a garant magisterského programu Economics of Globalisation and European Integration (EGEI). Vystudovala ekonomii, mezinárodní vztahy a mezinárodní management jako stipendistka na University of Sheffield, Staffordshifre University ve Velké Británii, na University of Antwerp a Vrije Universiteit Brussel v Belgii a VŠE, dále absolvovala kursy na Harvard Business School a MIT Sloan School of Management, USA. Pracovala 12 let jako konzultantka v oblasti strategického managementu v Arthur D. Little, trenérka a koučka v Dynargie a Krauthammer, pro přední mezinárodní společnosti v celé Evropě. Její profesionální zájem spočívá v mezinárodním managementu, udržitelnosti a společenské odpovědnosti podniků. Vyučuje především v anglickém jazyce kulturně smíšené skupiny studentů bakalářských, magisterských a MBA programů. Pravidelně publikuje se zahraničními kolegy a za své publikační úsilí získala několik ocenění děkana a rektora.

Unlocking Global Mobility: What You Need to Know Before Your Journey