Co přinesl inovační týden s KMP v LS 2024

V 9. týdnu semestru (8. 4. – 12. 4. 2024) proběhl již poněkolikáté na půdě VŠE Inovační týden ve výuce, jehož cílem je propojení získaných znalostí s praxí a oživení tradičních forem výuky o nové přístupy. Během tohoto týdne neprobíhá standardní výuka. Místo toho mají studenti příležitost vybrat si ze široké škály pestrých a zajímavých akcí, workshopů a přednášek, které pro ně KMP a ostatní katedry pořádají. Letošní inovační týden se opět vydařil,  studenti měli možnost zapojit se do jedno- i vícedenních akcí: přednášek, workshopů na VŠE i exkurzí.

Přednášky a online konference:

Prakticky orientované workshopy:

Vícedenní akce:

  • Zážitkový Workshop Udržitelné pracovní a studijní prostředí vedený Mgr. Ing. Kamilou Matysovou, Ph.D. a Ing. Jitkou Volfovou, Ph.D., který se zaměřuje na budování udržitelného pracovního a studijního prostředí se zvláštním důrazem na osobní růst, work-life balance, koučování, verbální a neverbální komunikaci, práci v nejistotě a efektivní práci s emocemi a
  • BIP: AI CAmpaign Hackathon organizovaný ve spolupráci s Fontys University a za VŠE pod vedením Ing. Petra Krále, Ph.D., vedoucího Katedry mezinárodního podnikání.

A dále:

Exkurze:

 

 

 

Co přinesl inovační týden s KMP v LS 2024