Aktuality

Zakladatelka Zachraň jídlo Anna Strejcová nejen o plýtvání potravinami v gastroprovozech

Ve středu 20. 4. 2022 byla hostem předmětu Plýtvání potravinami – implikace v mezinárodním podnikání-Anglicky 2MO446 Anna Strejcová, zakladatelka a bývalá ředitelka neziskové organizace Zachraň jídlo. Její vystoupení obsahovalo dvě hlavní části: studentům nejprve představila neziskovou organizaci, jejímž hlavním cílem je snížení plýtvání potravinami, a to hlavně prostřednictvím osvětových programů a různých happeningů. Neméně důležitou částí […]

Zakladatelka Zachraň jídlo Anna Strejcová nejen o plýtvání potravinami v gastroprovozech

Petr Tulach: předpověďmi proti plýtvání potravinami v předmětu 2MO446 Plýtvání potravinami

Jak moc je důležité předpovídat poptávku, co mají předpovědní modely do činění s plýtváním potravinami v retailu a že křišťálová koule nestačí, se dověděli studenti kurzu Plýtvání potravinami – implikace pro mezinárodní podnikání – Anglicky 2MO446 zaměřeného na plýtvání potravinami ve středu 13. dubna 2022. O základní principy předpovědí a s nimi spojené optimalizace zásob se s nimi přišel […]

Petr Tulach: předpověďmi proti plýtvání potravinami v předmětu 2MO446 Plýtvání potravinami

Organizace akcí v rámci mezinárodního obchodního jednání pohledem Mgr. Kateřiny Chvátalové

7. 4. 2022 zorganizovala Katedra mezinárodního podnikání přednášku Mgr. Kateřiny Chvátalové na téma organizace akcí v rámci mezinárodního obchodního jednání. Přednáška proběhla ve velmi interaktivním duchu. Zmíněny byly hlavní faktory úspěšné organizace akcí v rámci mezinárodního prostředí. Studenti měli možnost nasát atmosféru mezinárodních konferencí, předávání diplomů, podpisů smluv, tlumočení apod.. Dozvěděli se klíčové informace týkající […]

Organizace akcí v rámci mezinárodního obchodního jednání pohledem Mgr. Kateřiny Chvátalové

Současné trendy a rizika v námořní přepravě – Petr Dařílek v předmětu Mezinárodní obchodní operace

12. dubna 2022 zorganizovala Katedra mezinárodního podnikání v rámci cvičení k předmětu 2MO302 Mezinárodní obchodní operace  vstup experta z praxe – Petra Dařílka, výkonného ředitele ve společnosti Delta International Cargo s.r.o., v podobě workshopu na téma „Současné trendy a rizika v námořní přepravě“. Petr Dařílek má více než 20 let zkušeností v mezinárodním zasilatelství se […]

Současné trendy a rizika v námořní přepravě – Petr Dařílek v předmětu Mezinárodní obchodní operace

Velvyslanectví Kanady v Praze hledá studenty na administrativní výpomoc pro obchodní oddělení

Milí studenti,  je nám potěšením sdílet nabídku Velvyslanectví Kanady v Praze, viz níže: Embassy of Canada to the Czech Republic is offering a good opportunity for a short term working experience. The Embassy is looking for eligible candidates for the administrative support of the Trade Section. The requirement is 5 days/week work (with max. 90 […]

Velvyslanectví Kanady v Praze hledá studenty na administrativní výpomoc pro obchodní oddělení

Věnuj 30 minut vědě! Už tuto středu…Přihlas se již dnes

Věnuj 30 minut vědě! Už tuto středu… Chceš podpořit náš vědecký výzkum, zjistit, jak může probíhat vědecký experiment, a kromě dobrého pocitu si odnést i čokoládu? Pak přijď tuto středu😊. Kdy: středa 13. 4. 2022 14:30/16:15/18:00 (maximálně 30 minut) Prosím, přihlas se již dnes na https://forms.office.com/r/QegcAP53Hk Kde: Vysoká škola ekonomická v Praze, stará budova, Vencovského […]

Věnuj 30 minut vědě! Už tuto středu…Přihlas se již dnes

Ředitelka České federace potravinových bank přednášela na kurzu Plýtvání potravinami – implikace v mezinárodním podnikání

Dne 6. 4. 2022 přednášela v rámci magisterského volitelného kurzu, zaměřeného na businessové a NGO pojetí problematiky plýtvání potravinami Mgr. Veronika Láchová, ředitelka České federace potravinových bank. Studenty seznámila s fungováním českých potravinových bank, aktuálními výzvami, spoluprací s obchodníky a potravináři a  úloze marketingu ve spolupráci s neziskovým sektorem. Mgr. Veronika Láchová je od roku […]

Ředitelka České federace potravinových bank přednášela na kurzu Plýtvání potravinami – implikace v mezinárodním podnikání

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.
Zobrazit více informací

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: