Dr. Yadira Ixchel Martínez Pantoja: Festival Ambasád v Praze jako nástroj veřejné diplomacie

Katedra mezinárodního podnikání s potěšením sdílí informaci o článku kolegyně Dr. Yadiry Ixchel Martínez Pantoja, která zkoumá Festival ambasád jako prostředek veřejné diplomacie, kde velvyslanci propagují kulturu, gastronomii a hudbu svých zemí. Příspěvek je zveřejněn na blogu: CPD Blog (Center on Public Diplomacy; University of Southern California).

Pokud Vás toto téma zajímá a chcete se dozvědět více o důležitosti Pražského festivalu ambasád, jedinečné interkulturní události, která přináší dohromady přibližně 50 zemí a její velvyslance a každý rok přitahuje kolem 15 000 návštěvníků.

Níže je uveden odkaz přímo na článek:

The Festival of Embassies in Prague as a Public Diplomacy Instrument: https://uscpublicdiplomacy.org/blog/festival-embassies-prague-public-diplomacy-instrument.

Dr. Yadira Ixchel Martínez Pantoja vyučuje v angličtině předměty: Principles of Intercultural Negotiation, Business Cultures of the Latin American Nations a Doing Business in a Globalized Environment. Jejím výzkumným zaměřením je obchodní diplomacie, kulturní diplomacie, společenská odpovědnost firem, národní branding a cíle udržitelného rozvoje.

Dr. Yadira Ixchel Martínez Pantoja: Festival Ambasád v Praze jako nástroj veřejné diplomacie